Αγια Χριστινα Σωμα - ΔΙ'ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ: * Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ... / Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.).

Αγια Χριστινα Σωμα - ΔΙ'ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ: * Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ... / Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.).. Μάλιστα κατασκεύασε αγάλματα των ειδώλων και την διέταξε να θυσιάσει σ' αυτά. May 11, 2019 · αμφίγραπτη εικόνα (44χ25,5 cm) τού 17ου αιώνα. Ιερά μονή παντοκράτορος άγιον όρος. Jul 24, 2019 · μέσα σε αυτόν έκλεισε τη χριστίνα με πολλές υπηρέτριες για να την υπηρετούν και αρκετά ειδωλολατρικά, είδωλα χρυσά και αργυρά, για να προσεύχεται σε αυτά. Ο πατέρας της, της έχτισε έναν πύργο και την έβαλε μέσα σ' αυτόν.

Διαβάστε αναλυτικά το βίο της αγίας χριστίνας. Γιορτάζει σήμερα η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, που καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.) Jul 24, 2015 · απολυτίκιο. Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.).

ΔΙ'ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ: * Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ...
ΔΙ'ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ: * Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ... from 3.bp.blogspot.com
12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση: Διαβάστε αναλυτικά το βίο της αγίας χριστίνας. 24 ιουλίου 2019 · ώρα δημοσίευσης: More images for αγια χριστινα σωμα » Ιερά μονή παντοκράτορος άγιον όρος. Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Γιορτάζει σήμερα η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, που καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.) Το άφθαρτο λείψανο και ο θαυμαστός βίος.

Γιορτάζει σήμερα η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, που καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.)

Ο πατέρας της, της έχτισε έναν πύργο και την έβαλε μέσα σ' αυτόν. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Και νυν απαύστως δυσώπει, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών. More images for αγια χριστινα σωμα » Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Γιορτάζει σήμερα η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, που καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.) Jul 24, 2019 · αγία χριστίνα: Jul 24, 2019 · μέσα σε αυτόν έκλεισε τη χριστίνα με πολλές υπηρέτριες για να την υπηρετούν και αρκετά ειδωλολατρικά, είδωλα χρυσά και αργυρά, για να προσεύχεται σε αυτά. 12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση: Μάλιστα κατασκεύασε αγάλματα των ειδώλων και την διέταξε να θυσιάσει σ' αυτά. Oct 17, 2019 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Ιερά μονή παντοκράτορος άγιον όρος. Εκείνη όμως όλα αυτά τα έκαμε συντρίμμια και τα πολύτιμα μέταλλα, από τα οποία είχαν κατασκευα­στεί, τα μοίρασε στους φτωχούς.

Και νυν απαύστως δυσώπει, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών. 12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση: May 11, 2019 · αμφίγραπτη εικόνα (44χ25,5 cm) τού 17ου αιώνα. Jul 24, 2019 · αγία χριστίνα: Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.).

Λίμες : ΛΙΜΕΣ ΗΜΙΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ
Λίμες : ΛΙΜΕΣ ΗΜΙΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ from www.ypermarket.gr
Εκείνη όμως όλα αυτά τα έκαμε συντρίμμια και τα πολύτιμα μέταλλα, από τα οποία είχαν κατασκευα­στεί, τα μοίρασε στους φτωχούς. Ο πατέρας της, της έχτισε έναν πύργο και την έβαλε μέσα σ' αυτόν. Το άφθαρτο λείψανο και ο θαυμαστός βίος. Jul 24, 2019 · αγία χριστίνα: Μάλιστα κατασκεύασε αγάλματα των ειδώλων και την διέταξε να θυσιάσει σ' αυτά. Γιορτάζει σήμερα η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, που καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.) More images for αγια χριστινα σωμα » Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη.

More images for αγια χριστινα σωμα »

More images for αγια χριστινα σωμα » 12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση: Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Jul 24, 2019 · αγία χριστίνα: 24 ιουλίου 2019 · ώρα δημοσίευσης: Jul 24, 2019 · μέσα σε αυτόν έκλεισε τη χριστίνα με πολλές υπηρέτριες για να την υπηρετούν και αρκετά ειδωλολατρικά, είδωλα χρυσά και αργυρά, για να προσεύχεται σε αυτά. Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Oct 17, 2019 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Εκείνη όμως τα έκανε όλα κομμάτια με ένα τσεκούρι, τα κομμάτια τους τα μοίρασε στους φτωχούς και για αυτές της τις πράξεις, η αγία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Γιορτάζει σήμερα η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, που καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.) Jul 24, 2015 · απολυτίκιο. Και νυν απαύστως δυσώπει, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών.

Jul 24, 2019 · μέσα σε αυτόν έκλεισε τη χριστίνα με πολλές υπηρέτριες για να την υπηρετούν και αρκετά ειδωλολατρικά, είδωλα χρυσά και αργυρά, για να προσεύχεται σε αυτά. Διαβάστε αναλυτικά το βίο της αγίας χριστίνας. 24 ιουλίου 2019 · ώρα δημοσίευσης: Oct 17, 2019 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. May 11, 2019 · αμφίγραπτη εικόνα (44χ25,5 cm) τού 17ου αιώνα.

Δείτε το απίστευτα άφθαρτο λείψανο της Αγίας Χριστίνας στη ...
Δείτε το απίστευτα άφθαρτο λείψανο της Αγίας Χριστίνας στη ... from www.dogma.gr
Εκείνη όμως τα έκανε όλα κομμάτια με ένα τσεκούρι, τα κομμάτια τους τα μοίρασε στους φτωχούς και για αυτές της τις πράξεις, η αγία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). May 11, 2019 · αμφίγραπτη εικόνα (44χ25,5 cm) τού 17ου αιώνα. Το άφθαρτο λείψανο και ο θαυμαστός βίος. Oct 17, 2019 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. 12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση: Μάλιστα κατασκεύασε αγάλματα των ειδώλων και την διέταξε να θυσιάσει σ' αυτά. More images for αγια χριστινα σωμα »

Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη.

Ιερά μονή παντοκράτορος άγιον όρος. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Διαβάστε αναλυτικά το βίο της αγίας χριστίνας. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Εκείνη όμως τα έκανε όλα κομμάτια με ένα τσεκούρι, τα κομμάτια τους τα μοίρασε στους φτωχούς και για αυτές της τις πράξεις, η αγία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά. Oct 17, 2019 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη. Jul 24, 2019 · μέσα σε αυτόν έκλεισε τη χριστίνα με πολλές υπηρέτριες για να την υπηρετούν και αρκετά ειδωλολατρικά, είδωλα χρυσά και αργυρά, για να προσεύχεται σε αυτά. 12:20 μμ · τελευταία τροποποίηση: 24 ιουλίου 2019 · ώρα δημοσίευσης: Και νυν απαύστως δυσώπει, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών. Το άφθαρτο λείψανο και ο θαυμαστός βίος. Μάλιστα κατασκεύασε αγάλματα των ειδώλων και την διέταξε να θυσιάσει σ' αυτά. More images for αγια χριστινα σωμα »

Feb 26, 2020 · το εντυπωσιακά αδιάφθορο λείψανο της αγίας χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την συρία όπου μαρτύρησε στην κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε ναό προς τιμήν της στην περιοχή του ιερού παλατίου, απ' όπου όμως αφαιρέθηκε κατά την φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη αγια χριστινα. Και νυν απαύστως δυσώπει, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook